ДЕРМА КРЕМ

„M&K VITA DERMA CREAM“ е разработен на базата на натурални компоненти и представлява концентрирана форма на студено пресово масло от черен кимион, витамини А,Е,F и провитамин В5.Използваното масло от черен кимион се отличава с високото съдържание на мастни киселини. Без алергени! Подходящ за ежедневна употреба.
КРЕМЪТ е особено подходящ за много суха, раздразнена или чувствителна кожа на тялото и лицето. Идеален за ползване при алергична кожа, прониква бързо и в дълбочина, без да се усеща омазняване от съдържащото се растително масло. Има превантивно и облекчаващо действие и при хора, предразположени към атопичен дерматит.

Специално подбраният и балансиран състав подхранва,укрепва структурата на кожата,възвръща нейната еластичност и ограничава раздразнението й. Резултатът е, тонизирана гладка кожа, с усещане на свежест и мекота.

ЦЕНА: 35лв.

Коментари (1)

Нели Игнатова

02-08-2016

Пропуснах да кажа за крема .Аз съм алергична към всякакви кремове за лице и от години не ползвам нищо.Бях много изненадана от действието на този продукт.Точно когато се бях отказала и бях приела че нищо не може да се направи,този уникален крем ми успокои кожата на лицето . Невероятно но факт.Специални благодарности за всичко което прави този екип! Успех на всички!!!


Добави коментар

Изпрати

Патенти и сертификати

 

Резултати 2018

НА БАЗА ДЪЛГОГОДИШНИЯТ НИ ТРУД, ВИДНО ОТ ЛАБОРАТОРНИТЕ АНАЛИЗИ, УСПЯХМЕ ДА ПОСТИГНЕМ ТОКОФЕРОЛ (ВИТАМИН -Е) 660,09mg/g В СТУДЕНО ПРЕСОВОТО МАСЛО ОТ БЯЛ ТРЪН!Резултати

2015

 

2014
2013
 
Контакти

Адрес: с. Тръстеник,
ул. "Шести септември" №177
Тел.: 082/ 844 006
Моб.: 0878/ 977 552
Ел.поща: mk_feravita@abv.bg
Уеб сайт: www.mkferavita.com

Магазин

гр. София; ж.к. Гео Милев; ул. "Гео Милев" №47,
бл.2, магазин 1 /след ъгъла по ул. "Николай Коперник"/

 

Copyright © 2012 - 2017 МК ФЕРАВИТА ЕООД. Всички права запазени.

Web Design & SEO by Zashev Design