Капсули бял трън 500mg | МК Феравита - онлайн магазин

Капсули бял трън 500mg

Капсули бял трън 500mg
 • 30 лв.

Маслото от бял трън (Silybum marianum) e натурален продукт, богат на витамин (A, D, E, F и др.) минерали и микроелементи (мед, цинк, селен, йод, бор и др.), използван в медицината от 2000 г. Антиоксидантният му ефект върху черния дроб е десет пъти по-силен от този на витамин Е, което го прави един от най-ефикасните хепатопротектори.

Свойства:

 • Понижава нивата на холестерола;
 • Намалява резистентността към инсулина при хора с диабет от втори тип, които имат и цироза;
 • Ограничава растежа на туморните клетки при рак на гърдата, простатата; рак на шийката на матката; рак на кожата; рак на езика; рак на пикочния мехур; рак на дебелото черво; левкемия;
 • Минимизира страничните ефекти от химиотерапия;
 • Подобрява функцията на бъбреците;
 • Облекчава болките при менструация;
 • Помага при заболявания като дерматит, екзема, псориазис;
 • За повишаване съпротивителните сили на организма към инфекциозни заболявания след прекарани операции;
 • При остри и хронични заболявания на дихателната система (бронхити, пневмонии и други);
 • Подпомага функцията на черният дроб и спомага за лечението на хепатит В и С;
 • Повишава мъжката потентност.

Състав: 100% натурално студено пресовано масло от бял трън (Silybum marianum)
Дозировка: 1 капсула два пъти дневно по време на хранене. Да не се превишава препоръчаната доза.
Бременните и кърмачките да се консултират с лекар преди употреба.

Коментари (2)

Илиан Иванов

12.02.2020

Здравейте. Уверявам всички, четящи този пост, че е съвсем истински. Както добре знаете, черния дроб не боли, а когато започне вече е лошо (значи е увеличил по някаква причина размера си до толкова, че подпира от вътрешната страна кожата, която реагира с болка). Та - така стана и при мен - въпреки че почти не пия алкохол и водя доста здравословен живот, започнах да чувствам остри болки в областта на черния дроб - съответно лекар - изследвания - лоши показатели - оглед и се видя, че черния дроб е с увеличен размер по някаква причина. И основния проблем: при боледуващ черен дроб не се приемат лекарства, защото по същество го товарят още повече. Съответно - приложими са само хранителни добавки. Имах късмета веднага да ми препоръчат точно този продукт (до колкото Silybum marianum се оказа, че е основна съставка към всички произвеждани продукти за подпомагане дейността на черния дроб по света). Затова и пиша - за да уверя всички четящи, че резултата от употребата на тези капсули беше абсолютно уникален. Аз съм на 53 години, в живота си ми се е налагало да пия различни лекарства, но за първи път попадам на природен продукт, който започна да действа мигновенно. Още на втория ден болката започна да отслабва (което означаваше, че черния дроб започва да намалява размера си, съответно и натиска причиняващ болката намаляваше). Уверявам всички, че пиейки по две капсули сутрин и вечер преди храна, след като приключих първата опаковка, болката беше съвсем слаба и рядко появяваща се, а при приключването на втората кутийка вече я няма. Напомням, че в случаи на подут черен дроб трябва да се спазва и строга диета - т.нар. "бяла диета", която е много постна - а аз така и не стигнах до тази диета, тъй като при мен помагаха капсулите. Затова - с чисто сърце мога да препоръчам най-искрено на всички с подобен на моя проблем, да използват този продукт. За първи път попадам на нещо, което е толкова ефективно. За което и искрено благодаря на създателите му.

Диана Пайталова

18.06.2014

нямам думи, с които да благодаря на екипа създал този уникален продукт. 
Майка ми е болна от МС-множествена склероза. Чернодробните показатели не бяха в норма-посъветваха я да започне прием на капсули бял трън. Закупихме ги от билкова аптека,с идеята, че купуваме билков продукт. Приемаше ги четири месеца без никакъв резултат. 
Позната на майка ми спомена, за вашата фирма и благоприятното действие на продуктите ви. И така поръчах, за да пробваме. Не беше нужно да чакаме-още на следващия месец държах листа с изследвания и чернодробните бяха в норма за първи път от половин година борба. Вече една година и половина поръчвам на майка ми от капсулите ви и всичко е ок. Всеки месец прави нужните изследвания и вече не се притеснявам. С вашите капсули успяхме да свалим резултати двойно и нагоре по-високи от нормата.
А хората, които се колебаят дали да си поръчат ще кажа-аз също бях скептично настроена в началото, но резултатите говорят сами посебе си.
"Феравита" желая ви здраве и повече хора да се уверят в лечебните свойства на продуктите ви.
П.С. Кремът ви е чудесен-все пак трябваше и аз да се възползвам от вашите продукти :)

 • fast delivery
 • Бърза доставка

 • bio
 • Био продукти

 • natural
 • 100% натурален продукт

абонирайте се

Ако искате да научавате новини свързани с нашите БИО продукти, промоции, отстъпки
или за нас, попълнете формата и натиснете бутона за абонамент.

Back To Top