Отзиви от нашите клиенти | МК Феравита - онлайн магазин

Отзиви от нашите клиенти

Иван

Масло от бял трън 250ml

29.01.2022

Здравейте,изпих едн бутилка от маслото,стойностите на черният дроб се подобриха,асат 98,алат 40,качих килограми и сега се чувствам отлично.Благодаря.

Георги

Масло от бял трън 250ml

28.01.2022

Пих го един месец , на капсули по 1 на ден , но се почувствах зле ,и казах да ги спра и удобен за мен период ,да ги започна пак , Така се ,но съм забравил за тях, Преди 10 дни се сетих и ги намерих ,вярно с изтекъл срок (11.2021г), отворих 1 капсула с ножче и с маслото си измаах коляното, което много ме болеше и трудно стъпвах ,да ли от внишение или от впитите в маслото съставки, болките изчезнаха, и започнах да кажа с по 1 капсула и краката под коленете и загрубялата кожа по пети и ходила Невероятно успех в подобренията на кожата и ръката, Благодаря опитайте и вие

Марина Мишева

Серум за лице против бръчки с масло бял трън 50ml

02.06.2020

Това е прекрасен продукт. Препоръчвам го горещо!

Станислава Стоянова

Масло от бял трън 500ml

20.10.2020

Благодаря Ви за качествения продукт. Майка ми е с остър хепатит С, месец и половина прием на маслото АСАТ вече е в норма, АЛАТ почти. Първоначално при диагнозата бяха около 2000, изписана от болницата при 400.

Десислава Данаилова

Масло от бял трън 500ml

29.06.2020

Благодаря Ви за чудесния продукт - масло от бял трън! Майка ми е с хепатит Б, който беше открит случайно и твърде късно - нанесъл беше големи поражения на черния дроб. Показателите на АСАТ и АЛАТ бяха много високи - АСАТ 126, АЛАТ -180. За да назначат скъпоструващото лечение, се оказа, че трябва да се направят много различни изследвания, вкл. биопсия, което отне месеци. Тогава разбрахме за прекрасните Ви продукти и поръчах 2 шишета по 500мл. масло от бял трън. Когато приключваше с второто шише, се наложи да направим допълнителни изследвания /още не беше започнало лечение с медикаменти/. Удивителното беше, че чернодробните показатели бяха в норма. Сега тя продължава всекидневния прием на маслото от бял трън, заедно с назначеното ѝ медикаментозно лечение. Чувства се добре и работи активно, въпреки, че е на 76 г. Благодаря Ви! Бъдете здрави и продължавайте да правите тези чудодейни екстракти и да помагате на хората!

  • fast delivery
  • Бърза доставка

  • bio
  • Био продукти

  • natural
  • 100% натурален продукт

абонирайте се

Ако искате да научавате новини свързани с нашите БИО продукти, промоции, отстъпки
или за нас, попълнете формата и натиснете бутона за абонамент.

Back To Top